Ingredients:
- Pa de motlle
- Tonyina
- Olives
- Enciam
- Dos ous durs
- Palets de cranc
- Pastanaga ratllada
- Maionesa
- Salsa de tomàquet
Preparació
Tallar les olives i els palets de cranc en trossets molt petits i posar-ho en un pot petit. Afegir un parell de llaunes de tonyina (reservar un grapadet d'olives) i anar trinxant tot amb una forquilla. Tallar enciam en tires molt finetes i fer-ne quadradets, ratllar un dels ous i afegir a la barreja, seguir trinxant. Posar la salsa de tomàquet i remenar.
Sobre una safata o una plata posar 4 llesques de pa de motlle (o les que es vulguin depenent de la gent). Untar les capes amb maionesa i posar la meitat del farcit que ja tenim preparat. Escampar per tota la superfície i prémer perquè quedi el més compacte possible. Posar 4 llesques més al damunt i repetir l'operació. Finalment tapar amb 4 llesques més.
Untar amb maionesa les 4 llesques superiors i els costats del pastís. Posar les olives que haviem reservat en diagonal per separar el pastís en dues parts. En una ratllarem mig ou i l'escamparem per damunt de la maionesa. A l'altre meitat posarem enciam tallat a tires fines. El que queda de l'ou es pot tallar en rodanxes i posar a sobre per decorar. Finalment anem agafant la pastanaga ratllada a grapadets i l'anem enganxant als costats del pastís, la maionesa l'aguantarà, però cal posar-ne en abundància perquè en caurà.
I llestos!
PD: versió deluxe, enlloc de tonyina, salmó
Pastís de tonyina
Publicat per
meritxellmatas
on dimarts, 5 de gener del 2010
Etiquetes de comentaris:
cuina
1 comentaris:
Mmm el vull tastar...
Publica un comentari a l'entrada