Pastís de tonyina

Ingredients:
- Pa de motlle
- Tonyina
- Olives
- Enciam
- Dos ous durs
- Palets de cranc
- Pastanaga ratllada
- Maionesa
- Salsa de tomàquet

Preparació
Tallar les olives i els palets de cranc en trossets molt petits i posar-ho en un pot petit. Afegir un parell de llaunes de tonyina (reservar un grapadet d'olives) i anar trinxant tot amb una forquilla. Tallar enciam en tires molt finetes i fer-ne quadradets, ratllar un dels ous i afegir a la barreja, seguir trinxant. Posar la salsa de tomàquet i remenar.

Sobre una safata o una plata posar 4 llesques de pa de motlle (o les que es vulguin depenent de la gent). Untar les capes amb maionesa i posar la meitat del farcit que ja tenim preparat. Escampar per tota la superfície i prémer perquè quedi el més compacte possible. Posar 4 llesques més al damunt i repetir l'operació. Finalment tapar amb 4 llesques més.

Untar amb maionesa les 4 llesques superiors i els costats del pastís. Posar les olives que haviem reservat en diagonal per separar el pastís en dues parts. En una ratllarem mig ou i l'escamparem per damunt de la maionesa. A l'altre meitat posarem enciam tallat a tires fines. El que queda de l'ou es pot tallar en rodanxes i posar a sobre per decorar. Finalment anem agafant la pastanaga ratllada a grapadets i l'anem enganxant als costats del pastís, la maionesa l'aguantarà, però cal posar-ne en abundància perquè en caurà.

I llestos!

PD: versió deluxe, enlloc de tonyina, salmó

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 ... per un món taronja ... All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes